11.

12.

08.

2020

God

Natt,

Oslo

VOL

1

2

3

Salt Art & Music
Innhold Info
Programposter Festivalprogram

GNO er tre år. GNO er tilbake.

Hva skjer nå?

I 2020 skulle det ikke bli noen festivaler, så da laga vi festival. Vi må alle sitte litt på avstand, da er det godt vi har ordet til å føre oss nærmere.

God natt, Oslo 2020 tar vi tempen på ståa. Hvordan har vi det? Hva skriver vi nå? Hvor er litteraturen på vei, og kan den ta oss noe sted? Vi snakker om fremtid og litt om døden (for å skjønne nåtida, kanskje). Flotte folk kommer og snakker om håp og sorg og krise og makt og mening og om ting som gjør at de føler seg små og dermed som en del av noe større enn seg selv.

Hva skjer nå?

Du kan få lov å komme og samtale sammen med Thomas Hylland Eriksen, Tove Nilsen, Vigdis Hjorth, Jan Grue og masse andre (fine og kloke) mennesker. Du kan også bade og dra på båttur og prøve å forstå verden sammen med Gunvor Hofmo og svette i Yahya Hassans minne og finne løsningen på klimakrisen og skjønne hvem du er mens du drikker øl.

Vi håper det blir regn så vi kan vaske oss rene. Gå inn i høsten og tenke: da var det over. Er det over?

Hva skjer nå?

Oppmøte / innsjekk

Når du ankommer festivalen må du sjekke inn og bytte din billett i et armbånd. Det gjør du i billettboden i den store fiskegjellen utenfor inngangen til SALT.

Det er også i fiskegjellen at festivalens bokmarked finner sted. Her kan du handle bøker fra Sagene Bokhandel. Merk at dette området befinner seg utenfor skjenkesonen, noe som betyr at det ikke er lov å drikke alkohol her.

Forhåndsreservere plass på enkelte poster

Festivalprogrammet foregår inne på SALT på scenene Pyramiden, Beduinteltet og ÁRDNA (badstu).

Posten M/S Gravøl finner sted på båten M/S Nobel (som ligger til kai like ved SALT).

MERK: som festivaldeltaker må du reservere plass på én av de fire avgangene (to hver kveld) på M/S Gravøl hvis du vil ha med deg denne posten. Posten er den samme uavhengig av avgang. Dette gjør du her (etter at du har booket deg festivalpass/dagspass). Merk at hvis du har dagspass, må du booke deg inn på en avgang som skjer på den dagen du har pass.

Denne posten har egen reservasjonslink da båten har begrenset kapasitet og vi må distribuere publikum over fire turer.

Reservasjon: M/S Gravøl

Merk at det ikke er mulig å medbringe alkohol fra SALT til båten. Frykt ikke, båten har egen bar.

Merk deg også:

De to programpostene Svett det ut: Bjørneboe (tirsdag) og Svett det ut: Hassan (onsdag) har også begrenset kapasitet. Du kan sikre deg plass hvis du vil se disse (gitt at du har booket pass/dagsbillett).

Reservasjon: Svett det ut: Bjørneboe (tirsdag)

Reservason: Svett det ut: Hassan (onsdag)

Merk at denne posten skjer i badstu, hvor det er påbudt med badetøy. Det finnes dusj og skiftemuligheter på SALT. Husk å ta med hengelås til skap.
Merk, hvis du skal på Svett du det-postene, får du ikke med deg programposten som starter kl. 21:00, da man på grunn av covid-19 må skifte i puljer (og dette tar noe tid). Du er velkommen til å gå i badstua fra kl. 21.00.

Smittevern

I år er det noe spesielt å arrangere festival. Det er ikke lov å mingle i år. Eller, du kan mingle sittende ved et bord. Hvis du skal kommunisere med noen som ikke sitter på bordet ditt, foreslår vi tegnspråk eller diskre røyksignaler.

SALT har blitt rimelig ninja på smittevern. Vennligst følg arrangørens retningslinjer så vi slipper å kaste deg ut fordi du ikke vasker hendene eller bryter noen av de andre fantastiske reglene SALT har laga som gjør at vi kan ha det fint sammen.

Mat og drikke

SALT serverer både mat og drikke. All bestilling skjer gjennom QR-kode/app i forbindelse med bordnummer. Det kan være lurt å alliere seg med en smarttelefon.

Festivalsjef

Silje Lindberg & Lisa Maria Berg
godnattoslo@salted.no

Design og illustrasjon

Petter Torgersen Myhr & Halvor Nordrum

Utvikling

Morten Johansen

Skrift

Neue Haas Grotesk

Nettsidearkiv

Samarbeidspartnere

Salt Art & Music

Støttet av

Oslo kommune, Norsk Kulturråd, Fritt Ord, Sparebankstiftelsen og Den Norske Forleggerforening.

Programråd

Gine Cornelia Pedersen og Kristofer Grønskag.

Kjøp billett